Ons bedrijf

Hoopies Car Repair is een jong universeel autobedrijf. Door jarenlange ervaring te hebben opgedaan bij verschillende organisaties zoals de ANWB en Dealerbedrijven, is het besluit genomen om als zelfstandig autobedrijf te opereren. Hoopies Car Repair is gespecialiseerd in alle merken Personen & Bedrijfsauto's. Voornamelijk Mercedes-Benz.
Of uw auto nu een routine controle nodig heeft of een noodreparatie, u kunt altijd bij ons terecht want wij staan klaar om u altijd professioneel te hulp te schieten.
Hoopies Car Repair is een Familiebedrijf met een goede naam, waarbij eerlijkheid en integriteit hoog in het vaandel staan.

Hoopies Car Repair
Uw mobiliteitsspecialist.

Garage
Wanneer u uw auto tijdig en goed onderhoudt, is dat zeer bevorderlijk voor de veiligheid, betrouwbaarheid en levensduur ervan. Bij Hoopies Car Repair kunt u bijvoorbeeld terecht voor kleine en grote onderhoudsbeurten, airco-service, distributie-slet vervanging, koppelingsplaten vervanging, reminrichting vervangen, APK-keuring en nog veel meer.

Reparatie
Heeft uw auto een kleine of grote reparatie nodig? Wij helpen u graag!
Neem gerust contact met ons op of kom langs bij de werkplaats voor het plannen van een afspraak en inventarisatie van de benodigde werkzaamheden.
Voor kleine mankementen zoals een lekke band, olie bijvullen of een lampje vernieuwen kunt u zonder afspraak langskomen bij ons.
Twijfelt u of een reparatie nodig is?
Bel ons voor een vrijblijvend advies.